Neteja OBLIGATÒRIA de regadores i desguassos particulars.

La funció d’aquest Canal de la Dreta és  donar un bon servei de reg a tots els usuaris,  però cal la col·laboració  inestimable dels propis partícips regants a fi d’aconseguir que el funcionament hidràulic del conjunt sigui correcte i no lesioni interessos d’altres regants que poden veure mermada la disponibilitat de cabals existents.

La Junta de Govern d’aquest Canal de la Dreta té constància de l’estat deficitari pel que respecta a les neteges d’algunes regadores i desguassos particulars que es troben molt brutes, plenes de vegetació i no tenen la capacitat suficient per engolir les aigües derivades.  Això fa que sigui necessari netejar-les degudament i habilitar-les perquè l’aigua pugui circular de manera correcte sense que s’hagin de produir retencions desproporcionades de cabal a la Sèquia principal, el que pot motivar desbordaments de la mateixa i també endarreriments en la percepció d’aquests cabals, aigües avall.

Per tot l’expressat li transmeto  que faci saber a tots els regants, utilitzant el mitjà que cregui més oportú, que se’ls fixa un termini de QUINZE DIES perquè procedeixin  a netejar i deixar lliures, vàcues i expedites de qualsevol mena d’impediment les regadores i desguassos particulars existents.  Transcorregut aquest termini es girarà visita pel Servei de Vigilància,  i en cas de que aquestes neteges no s’haguessin fet de forma adequada, lamentant-lo molt,  no es faria el subministrament d’aigua de reg a les mateixes, segellant els bagants per evitar qualsevol mena de manipulació.  Amb l’avinentesa de que aquest fet es produiria com a conseqüència i responsabilitat única i exclusiva dels regants que no haguessin atès aquest requeriment.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s