Tot a punt per la X Trobada de Comunitats de Regants de l’ACATCOR, aquest divendres al Prat de Llobregat

La jornada, que se celebra a l’Emilio Sánchez Academy i preveu la participació d’unes 150 persones, reflexionarà sobre la manca de recursos hídrics a Catalunya

L’Associació Catalana de Comunitats de Regants (ACATCOR) ja ho té tot a punt per celebrar la X Trobada de Comunitats de Regants de Catalunya, una jornada que l’entitat duu a terme anualment amb l’objectiu de reunir el sector del regadiu català tindrà lloc aquest divendres, 24 de març, a l’Emilio Sánchez Academy del Prat de Llobregat.

La jornada es durà a terme de les 9 a les 14 hores i preveu la participació d’unes 150 persones entre autoritats, membres de les comunitats de regants associades i entitats i empreses patrocinadores de l’ACATCOR. Entre altres coses, la jornada servirà per abordar el dèficit hídric que viu el país i debatre al voltant de la seva gestió.

Els actes de la Trobada

La X Trobada de Comunitats de Regants comptarà amb una ponència del director de l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA), Samuel Reyes, sota el títol ‘El dèficit hídric a les conques internes de Catalunya i les solucions planificades’, i amb una taula rodona sobre la gestió dels recursos hídrics al territori, que anirà a càrrec dels membres del Comitè Assessor de l’ACATCOR Francesc Reguant, María del Carmen Llasat, Joan Girona, i Francesc Camps i que serà moderada per l’advocat i exconseller de Territori i Sostenibilitat Lluís Recoder.

Així mateix, la jornada servirà per celebrar l’Assemblea General d’ACATCOR i per dur a terme el relleu dels membres de la Junta Directiva que han complert quatre anys en el càrrec. Pel que fa a la cloenda de la jornada, prevista a les 14 hores, anirà a càrrec del president de l’ACATCOR, Amadeu Ros, del diputat delegat de Mobilitat, Espais Naturals i Prevenció d’Incendis Forestals a la Diputació de Barcelona, Valentí Junyent, i del president de la Comunitat de Regants del Canal de la Dreta del Llobregat, Joan Estruch, que en aquesta edició ha apadrinat la Trobada. La Trobada Comunitats de Regants de Catalunya compleix aquest 2023 les seves 10 edicions amb una jornada al Prat de Llobregat que reunirà el sector del regadiu i la pagesia catalana i se centrarà a abordar la manca d’aigua que viu el país, i les conseqüències que això pot tenir per a l’agricultura i el regadiu. La Trobada de Comunitats de Regants de Catalunya se celebra cada any en un punt del nostre país. La darrera edició de la Trobada fou el mes de maig del 2022, a la ciutat de Reus.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s