Eleccions 2015

 

 

ANUNCI INFORMATIU

 Es fa saber a tots els usuaris de la Comunitat de Regants del Canal de la Dreta del riu Llobregat que la seva Junta de Govern ha acordat, en la seva sessió celebrada el proppassat dia 25 de novembre de 2015, publicar al taulell d’anuncis de la Corporació i posar de manifest a la Secretaria el llistat que s’adjunta, amb els noms de tots els regants per ordre alfabètic, amb expressió del nombre de vots que correspon a cada un, amb motiu de les eleccions per a la renovació dels vocals de la Junta de Govern.

 

Sant Boi de Llobregat, a 26 de novembre de 2015.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s